DISSENY

Serveis Corporatius

 

Disseny Gràfic (Logotips + papereria complerta + WEBSITES)

Salvador Montés i Associats posa a la seva disposició l'assessorament i els professionals per a poder CREAR O RENOVAR LA IMATGE CORPORATIVA de la seva empresa per tal que aquesta s'ajusti i reflexi tant la seva activitat com filosofía empresarial i aconseguir així generar una major confiança al seus futurs clients.

1El disseny de LOGOTIPS es PERSONALITZAT, a la mida del client, de manera que permeti crear una imatge corporativa adequada per a comunicar la identitat de la seva empresa.

2Podem crear una imatge corporativa des de cero, o REDISSENYAR per complert la imatge d'una empresa. Els oferim tot el disseny de la Identitat Corporativa de la seva empresa (Disseny logotipo + Papereria Complerta).

3Dissenyem WEBS amb el format RESPONSIVE - s'adapta a telèfons mòbils i tablets. El nostre objectiu és treballar perque la seva web sigui el reflexe de la seva activitat empresarial i de la seva filosofia empresarial concreta.

 

Contacti amb el nostre departament

Contacti amb el DEPARTAMENT DE SERVEIS CORPORATIUS DE SALVADOR MONTÉS I ASSOCIATS i demani assessorament per tal que entenguem les necessitats de la seva empresa i sol·liciti pressupost sense compromís

disseny@sm-associats.com · Av Can Picanyol, nº 43-45, 3º 6ª y 3º 7ª - T 93 590 62 81 · 08173 SANT CUGAT DEL VALLES